lördag 17 november 2012

Ögontjänare utrustade med lögner!

Joakim Pirinen
Det är osannolikt att Jimmy Åkesson inte har känt till den film som Kent Ekeroth filmade en sommarmorgon 2010. Den film som ett par dagar innan valet publicerades av SD i en starkt redigerad och förkortad version.
Kent Ekeroth och Erik Almkvist tillsammans med Björn Söder och Jimmy Åkesson tillhör samma ursprungliga gäng som delar samma värderingar. Det är på samma sätt osannolikt att inte Åkesson skulle använda samma rasistiska begrepp. Kent Ekeroths rasism lyser igenom på hans egna blogg samt främst på sajten avpixlat som han finansierar.

Att politiker beväpnar sig med järnrör och går omkring på Stockholms gator ger onekligen vibbar från trettiotalets Tyskland. Men också från dagens Grekland och Ungern.

Trots allt som händer i filmen tycker jag att Erik Almkvists utfall mot Soran Ismail, som gick ut på Soran inte är svensk, är det mest otäcka i hela filmen. Det utfallet från Almkvist är själva essensen av SD:s politik. De tar sig rätten att säga vem som tillhör och vem som inte tillhör. Allt enligt deras invandringspolitiska program som säger att "en svensk är en person som inte bara själv ser sig som svensk, utan även av andra svenskar uppfattas som svensk”. Det är ren och rå rasism och det är det som är SD:s näring. Vi som har kallat SD för ett rasistiskt parti har anklagats av medlemmar från SD för att vara lögnare. Men nu har allt bekräftats av partiledningen självt.

”Det funkar alltid att vara ögontjänare”, säger Almqvist efter att ha mött polisen och gett sin polerade version av bråket – helt i linje med SD:s policy att dölja främlingsfientligheten inom partiet och medlemmarna, istället för att göra upp med den.

Nu står de nakna med allt sitt hyckleri, rasism och sexism!


Den som tar sig tid att läsa in sig på Sverigedemokraterna program och dess innehåll och följer den svans av anhängare som ännu inte lärt sig ögontjäneri ska finna att partiet SD  är en förolämpning mot de värderingar och den tradition som Sverige har.


Bijan Zainali , Högberg , Martin Moberg ,

Sverigedemokratiska bloggar

Kent Ekeroths blogg , Avpixlat , Stranne ,

Översättning: "Babbe" ska enligt min egen utredning vara någon slags förkortning för Babian.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, håller med fullständigt. Det är ju oerhört svårt att dölja någon längre tid den enda, verkliga kärnan som finns i partiet och som de bara läängtar att få vråla ut.

Anonym sa...

Ja, håller med fullständigt. Det är ju oerhört svårt att dölja någon längre tid den enda, verkliga kärnan som finns i partiet och som de bara läängtar att få vråla ut.

Anonym sa...

Ja, och vibbar av Auschwitz och Treblinka och Pol Pots dödsfält får man! Det får man! Man blir mörkrädd av den rasistnazistiska människosynen! O herre bengt westerberg, fräls oss från oss själva! *Slår sig med bältet*

"Zzzz" kan jag bara säga.. Tävlar ni i vem som kan vara den mest hysteriska floskelstaplaren eller?