fredag 20 april 2012

Två förlorare och ett grumligt parti.

Redan 1938 skrev den svenske nazistledaren Sven Olov Lindholm att ”det enda tänkbara om idéerna skall räddas blir att slopa både namn och symbol, för att inte tala om stövlar, koppel och Hitlerhälsning”.

Det har Sverigedemokraterna tagit fasta på.Därmed döljer de att de har samma grumliga världsbild som Breivik.

Henrik Arnstad

Scanpix
För övrigt tycker jag att Moderaterna nu signalerar stor panik och även förvirring. Vid dagens presskonferens då den nye partisekreteraren Kent Persson presenterades uppehöll sig presentationen mest om den brist på och för övrigt hemskt dåliga politik som Socialdemokraterna står för. Jag tror att vi idag fick se 2014 års förlorare. Kent Persson lyfts fram som en stor partistrateg och vinnare i Örebro. Men det säger inte valsiffrorna.
Reinfeldt har rekryterat en lojal och trogen örtagårdsarbetare som har doktorerat i moderathistoria. Sannolikt slipper de då de slags klavertramp om Moderaternas kamp för kvinnlig rösträtt som Arkelsten gjorde sig skyldig till.

Jonas Morian ,Aftonbladet , Expressen (är bara för bra) HD ,

En av ursprungsmedlemmarna i det kanadensiska The Band, Levon Helm, har nu dragit sitt sista andetag 71 år ung. De var min ungdoms hjältar och vad passar väl inte väl att lyssna på

The Veight - Levon Helm spelar trummor och sjunger (och vilken röst det är!)


Inga kommentarer: