måndag 17 maj 2010

Hon är bra med orden, hon Maud.


I korseld intervjuas Maud Olofsson. Hon får frågan om vad som är bäst med Mona Sahlin och svarar då att - "det är att hon skrämmer bort väljarna".
Det är landets näringslivsminister som inte kommer på något annat att säga om partiledaren för Sveriges största parti.


Skicklig kvinna hon den där Maud, eller hur?

7 kommentarer:

Amanda sa...

Vad mer finns att säga?
Hon skulle ju nämna det bästa med henne, inte rabbla upp en lista över eventuella positiva egenskaper.

Carl Schad sa...

Centerpartiet,Folkpartiet och Kristdemokraterna är i kris och upplösning. Maud Olofsson,Jan Björklund och Göran Hägglund oerhörda smutskastning mot demokratin kommer att bli förödande för Alliansen. Svenska Folket tål ingen smutskastning inför valet den 19 september 2010.De har fått nog av Maud Olofssons,Jan Björklunds och Göran Hägglunds slag under bältet. För att säkerhetsställa demokratin i Sverige är det nu dags för Sveriges Riksdags invalda riksdagsledamöter att klubba igenom en etisk tvärpolitisk valkomitée som skiljer agnarna från vetet.

Amanda sa...

Eh... Socialdemokraterna är Sverigeledande på smutskastning och osakliga beskyllningar, så jag tror nog att du hoppas på för mycket.
Det räcker inte att Socialdemokraterna helgonförklarar sig själva, väljarna är klokare än så.

Eva sa...

Lyssnade du bara i 4 sekunder?

Britta Sethson sa...

Detta påminner mig om när min son spelade kort med sin farmor. Farmor hatade att spela kort men gjorde det ändå..

Min lille son ropade till farmor:

"Du är bäst för du är sämst!!"

Han var fyra eller fem då. Vi tyckte att han var rolig och begåvad. Lite pinsamt att Maud Olofsson inte hunnit längre i utvecklingen än min femåring då för en massa år sen.

Tomas Gustafson sa...

Britha säger det bäst. Där har Maud en hel del att lära. När det gäller Maud räcker det tydligen med 4 sekunder. Bildade människor försöker hitta positiva saker att berätta om andra människor men inte Maud.
Amanda är duktig på att skriva utan att tänka.

Inge sa...

Jag lyssnade på hela intervjun. Jag blev förskräckt. Till saken hör att jag arbetat med och gillat centerpartister. När jag hör Maud Olofsson säga att hon tyckte det var hemskt att Mona Sahlin på kongress med de övriga d.v.s Lars Ohly,Maria Wetterstrand och Peter Eriksson kallat dem för Vänner - sa jag till mig själv: Good Bye den center jag en gång känt.Det är tveksamt om jag hört något så småaktigt ogint från en svensk politiker.