lördag 4 april 2009

Så har då AMF-affären slagit hårt mot oss Socialdemokrater. Massmedias kampanj har givit resultat visar det sig i en opinionsmätning från Demoskop. Moderaterna är i den mätningen Sveriges största parti mest på bekostnad av Centerpartiet och Kristdemokraterna som inte skulle komma in i riksdagen om det vore val idag. Därför höjs idag röster för att man ska gå samman och bilda en valsamverkan för att på ett sådant ohederlig vis garantera att småpartierna kommer in i riksdagen.
Moderaterna går framåt pga att svenska folket tycker att de gör ett bra jobb med att bekämpa arbetslösheten genom att göra ingenting.

Även om denna opinionsmätning kan vara en ögonblicksbild av hur man ser på arbetarerörelsens roll i bonusskandaler är jag verkligt orolig för hur det kan gå i valen. Först ut nu i EU parlamentsvalet( den 7 juni) och sedan i det nationella valet nästa år(19 september 2010).

Men det verkar som att Sverigedemokraterna kan bli vågmästare och nu väntar i varje fall jag på Fredrik Reinfeldts information om hur Moderaterna ämnar hantera dem.

1 kommentar:

Anonym sa...

Gerry and the Pacemakers! You silly sod!

Greetings, Krister Maconi