tisdag 21 april 2009

Vill vi ha Sd i europaparlamentet? Nej tack!

"Det är dom som ska assimileras – inte vi som ska anpassas".

Känn på den rubriken, läs den, och förstå sedan Sverigedemokraternas människosyn. En syn på människor som tar i utgångspunkt att vi aldrig kan leva tillsammans utan att ta till tvångsåtgärder.

Dagens debatt i Borås Tidning från någon som säger sig vara vald av SD att företräda Sverige i Europaparlamentet är ett djupt beklämmande inlägg av främlingsfientlighet och okunskap som nästan får mig att må fysiskt illa. Personen skriver för ett i grunden rasistiskt parti med rötterna i nazismen.
Tydligen är replikartikeln ett massutskick eftersom den har varit publicerad i ett antal tidningar, inte enbart i Borås Tidning.

Artikeln är skriven av SD:s internationella sekreterare, tillika kandidat till Europaparlamentet, Kent Ekeroth(har varit anställd på Sveriges ambassad i Israel) har formulerat sig på följande vis på SD blogg den 27 augusti, 2008:

"Det är beklämmande att läsa en artikel som gläder sig över den accelerande process där Sverige och svenskarna byts ut till förmån för andra - speciellt till förmån för den muslimska kulturen. Om detta fortsätter kommer vi att en dag vakna upp till ljudet av minareter som skriker ut islams dystra meddelande - underkastelse".

Denne internationella ledare säger också –citat från hans blogg – ” Som ni vet anser jag att FN borde läggas ner och demokratiernas förbund bildas, så kan diktaturerna och islamofascistiska staterna lägga vilka resolutioner de vill.


Christina Meltin Westerlund har skrivit om Sverigedemokraternas sångarövningar.

3 kommentarer:

Johan sa...

Exakt vad är det som är så farligt med att säga att det inte är vi som ska anpassa oss utan att invandrarna ska assimilera sig?

Du som sosse borde veta att Sverige använde sig av assimileringspolitik under 60-talet när bland annat många greker kom hit. Gick jättebra.

Dagens invandringspolitik är ett skämt. Våga sätta lite krav på invandrarna.

Marcus sa...

Jo tack det vill vi gärna ha.

Joe sa...

Kan vi inte ställa lite krav på Sverigedemokraterna också? Det är lite roligt att de stackarna klagar på invandrares bidragberoende när de flesta inom SD verkar ha leva helt på statens välgörenhet. SD är tydligen rädda för konkurrens om allmosorna ?

Undrar dessutom var Ekeroth fick svamlerierna om muslimer ifrån. Islam nämndes ju inte i ursprungsartikeln.