onsdag 24 november 2010

60 000 i månaden och gratis övernattningslägenhet. För skattebetalarnas pengar!


William Petzäll blev rikskändis på valnatten. Det var han som på valvakan jublade högt över sin nyvunna ställning i mobiltelefonen så att alla kunde höra: ”Jag bara går omkring och njuter. Vad tror du? 60 000 kronor i månaden och gratis övernattningslägenhet i Stockholm. För skattebetalarnas pengar!”
William Petzäll är därmed inte längre en typisk SD-väljare. Denne är nämligen oftast en ung man med låg inkomst och ofta arbetslös. 2008 tjänade Petzäll 21 900 kronor.

Samme William Petzäll, nyligen avgången ledamot i Borås kommunfullmäktige, har nu dessutom blivit vald som ordförande i SDU och hälsades välkommen med följande Nordkoreanskt inspirerade ord:


Med glädje välkomnar vi istället SDU:s nyvalda ordförande William Petzäll, som under de senaste åren varit vice ordförande och liksom Almqvist dragit ett stort lass i processen att bygga upp SDU till vad det är idag. Petzäll har suttit i Borås kommunfullmäktige de senaste fyra åren men är numera invald i Sveriges riksdag. Petzäll är vida känd för sin skarpa retorik och för sitt brinnande engagemang. När beskedet om att Petzäll valts till ordförande fick han stående ovationer från deltagarna på kongressen”.


Petzäll är för övrigt känd för att neka sjuka människor sjukvård baserat på var de kommer ifrån, vilken religion de har och vilken hudfärg.


Ingen kan inte heller missunna honom den entusiasm som han visar upp.
I debattartikeln i politikerbloggen menar Petzäll att SDU har ideologisk grund till att ta till sig MUF:s symbol Engelbrektsbågen därför att Ungsvenskarna (nuvarande MUF) har flyttat sina positioner längre åt mitten. Men den ideologiska kampen får de båda ungdomsförbunden gärna kämpa sig till döds på, för mig.

Men för att ändå säga något positivt om den killen så har han en ny snygg hårfärg.
By the way, den här gubben hör man inte någon Sverigedemokrat snacka om. Varför? Jo, för att Göran Lindberg är svensk och ingen muslim.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Få se nu. Du föraktar William Petzäll för att han har haft en låg inkomst (som du gärna vill berätta för hela svenska folket). Du föraktar även de som röstat på SD och kategoriserar dem som unga arbetslösa män. Du gör dig lustig över Williams hårfärg samt publicerar en icke fördelaktig bild på honom. Du ringaktar också honom för att han får samma förmåner som en S-riksdagsman (eller något annat parti). Om det är ärekränkning du eftersträvar med ditt inlägg, så har du lyckats ganska bra! Vem ska du kränka nästa gång?

Anonym sa...

Ja, det är upprörande att inte andra riksdagsledamöter har sådana förmåner!

Kenneth Ohlsson sa...

De nordkoreanska språkbruket känner ni i S väl till och tex en mycket känd skånsk riksdagsman har ju varit där hela 6 gånger på besök.

De unga arbetslösa männen som skall vara en del av SD:s väljarbas är ju de som tidigare varit S dito så det är märkligt att du hånar dessa nu men så har ju partiet blivit ett för medelklassen.