söndag 8 maj 2011

Björklund kom, ljög och åkte!


I lördags besökte den Folkpartistiske utbildningsministern Jan Björklund Borås och Sjuhärad.

Under sitt besök försökte Björklund att framställa infrastrukturen som en regional fråga och att det skulle vara S, Mp och V som hindrar en utbyggnad av E20 till motorväg och att sträckan till Ulricehamn på R40 byggs ut till motorväg.

Genom sitt resonemang visar Björklund att han i grunden är en oärlig politiker och jag tycker att andra folkpartister i Sjuhärad borde ta avstånd från sin partiledares smutsiga försök att skylla på oss. Björklund verkar gå efter devisen "om jag ljuger tillräckligt ofta kommer folk tro att lögnen är sanning". Därmed visar Björklund ingen respekt för väljarna. Jan Björklund spär på det sk politikerföraktet.

Tvärtemot är infrastrukturen avseende europa -och riksvägar en fråga för riksdag och regering. Det är INTE en regional kompetensfråga! Alliansregeringen med Jan Björklund har inte visat något som helst intresse att bygga ut dessa sträckningar till motorvägsstandard.


Även Göteborgsbloggaren Claes Krantz har noterat att det inte blir någon hjälp från alliansregeringen med infrastrukturutbyggnad.

Inga kommentarer: