torsdag 15 maj 2008

citat om sverigedemokraterna

"Av 41 europeiska högerradikala partier är det bara Front National som (liksom sd) bildats med syftet att köra ut utlänningarna...Alla andra framgångsrika högerradikala partier har en historia som något annat än främlingshatare (skattepopulism, regionalpatriotism och så vidare)".


Petter Larsson i Aftonbladet

Peter Larsson menar att folk är alldeles för hyggliga för att förknippas med rasism. Jag delar hans uppfattning.

Så Petzäll, var fortsatt pessimistisk!

6 kommentarer:

Tobias Lindgren sa...

Du är inte så skarp, va? Ska inte du som vuxen föregå med gott exempel? Du sitter på din sketna blogg och mobbar och förtalar en 19-åring. Vad sägs istället om att besvara hans argument sakligt? Har du inte tillräckligt med vett för det?

Anonym sa...

"folk är alldeles för hyggliga för att förknippas med rasism"
-Visst är det så. Frågan är dock vad som händer när fler och fler inser att det inte är rasism att kräva att folk sköter sig och gör rätt för sig.
Att italien vågar ta tag i och lyfta på den våta PK-filten som ligger över samhället kommer också att öppna ögonen på allt fler svenskar.

Stolt svensk som har tröttnat sa...

jag märker i mina hemtrakter (e-tuna) att mer och mer få upp ögonen för sd.
man har väll helt enkelt tröttnat på att se invandrarna vandalisera,råna och skapa allmän oro.

jag håller med "anonym" där han säger att det "inte är rasism att kräva att folk sköter sig och gör rätt för sig."

Anonym sa...

"Folk är alldeles för hyggliga för att förknippas med rasism". Jo, men nu är det ju hemligt vad man röstar på i det här landet, och man kan rösta på precis vad man vill utan att förknippas med något alls. Det kanske är därför sd brukar öka med en tredjedel i valen jämfört med opinionsundersökningarna.

Illwill sa...

Du behöver inte oroa dig, ju fler svenskar som blir "berikade" på ett eller annat sätt, desto fler svenskar som slutar rösta på förrädare (japp, främst Socialdemokraterna).

Tyvärr är SD ett populistiskt skämt, men de är ett mindre skämt än riksdagspartierna i alla fall. Alltså seriöst, Socialdemokraterna har Mona Sahlin som högsta höna.

Jag avslutar med att citera din ledare (Mona Sahlin som sagt) och undrar om du delar hennes syn på det svenska folket och vår kultur:
"Jag HATAR allt genuint typiskt svenskt"

Anonym sa...

Till "stolt svensk som tröttnat" Om du nu är så stolt över att vara Svensk så tycker man ju att du borde lägga lite tid på att lära dig det Svenska språket. Det heter att "fler och fler" får upp ögonen och inte "mer och mer".

"...vandalisera,råna och skapa allmän oro." Det låter ju precis som aktiviteter som den genomsnittlige rasisten, nazisten, "patrioten" ägnar sig åt