måndag 26 juli 2010

Folkpartiet vill samarbeta med SD - i varje fall Bjarne.


Jag har hittat en Folkpartist som riksdagskandidaterna Anne-Marie Ekström och/ eller Anna Svalander borde ta sig en debatt med. Han verkar pigg på debatt.


Folkpartisten som vill samarbeta med Sverigedemokraterna heter Bjarne Kragh.


Det vore något för BT eller Radio Sjuhärad att anordna.

4 kommentarer:

Bjarne Kragh sa...

Jag kan lova dig för att jag är pigg på debatt, frågan är om DU vågar att ta den.

Bjarne Kragh sa...

Du har fortfarende inte svarat på min fråga. Vågar du tar en öppen debatt med mig på Radio eller TV under ämnen "Samarbeta med SD" och "Integrationspolitik" ?

Tydligen inte, men feg som du är vågar du att kalla mig för en jävla råtta!

Bjarne Kragh
FP kandidat i valet till Malmö Kommunfullmäktige

Tomas Gustafson sa...

Jag är inte intresserad av att debattera integration med en folkpartist som är intresserad av att samarbeta med ett parti vars åsikter jag avskyr.Varför skulle jag hjälpa dig i din personvalskampanj?
Jag tycker att du borde debattera det med en folkpartist som inte hyser dina åsikter och i Malmö. Det kan jag lova dig kommer att bli en mycket mer mediauppmärksam händelse än en debatt med mig.

Bjarne Kragh sa...

Alltså du vågar inte ställa upp på en dabatt om den katastrofal pasiva och total ansvarslösa integrationspolitik som bland annat du själv har varit med om att skapa. Videra kan jag konstatera att du inte heller har förmågan att debattera varför väljarna svikar de etablerade partierna och röster på SD istället.

Det förvånar mig egentligen inte.

Vad som förvånar mig är att du inte vill inse att ditt förhållningssätt är med till att ge SD ännu fler röster och mandat.

Du har redan hjulpit mig i min personvalskampanj vid att vägra debattera med mig offentligt.

Tack så mycket!

Bjarne Kragh
FP Kandidat i valet till Malmö kommunfullmäktige