måndag 26 september 2011

SD - ett elitistiskt parti!

Det sägs att William Petzäll lämnar SD och blir politisk vilde pga sitt missbruk. Hans ambition är nu att att i riksdagsarbetet motarbeta missbruk. Snarare är det kanske för att finansiera sitt eget missbruk. Den senaste månaden har han behandlats för missbruket på ett behandlingshem i Skåne.


Det uppges att schismen handlar om futtighet som pengar. Petzäll är inte villig att avstå de ca 2,2 miljoner kronor som han får om han sitter kvar. Han har tydligen kontaktad andra partier för att ge dem sin röst. Det verkar ändå som att har fått kalla handen därifrån.
På valnatten orerade han om att:
"Och jag bara går omkring och njuter. Vad tror du? 60 000 kronor i månaden och gratis övernattningslägenhet i Stockholm. För skattebetalarnas pengar, ha ha... Just nu bor jag på Clarion hotel och har dubbelsviten. Med jacuzzi".

Jag tror dock att vi, liksom i Borås fullmäktige, kommer att få se mer av partiets oförmåga att hantera inre konflikter och att det innan mandatperioden är slut kommer att finnas fler politiska vildar som sitter på Sverigedemokratiska  mandat.

Vad vi nu får uppleva på åskådarplats är naturligtvis en mänsklig tragedi alldeles oavsett vad vi tycker om Petzälls åsikter. Men han borde ta sitt ansvar och avgå från Sveriges finaste uppdrag. Han har visat att han är olämplig.Till den här skaran sällar sig nu Petzäll.
William Petzäll´s politiska ambitioner med SD blev ca ett år.
Ulf Bjereld utreder de politiska konsekvenserna av avhoppet.
Tokmoderaten
Röda Berget

Inga kommentarer: