fredag 28 mars 2008

Rasistisk kortfilm

Det var helt väntat att unge herr Petzäll från Sverigedemokraterna i Borås la ut den rasistiske själsfränden Geert Wilders kortfilm "Fitna" på nätet. Petzäll lydde förmodligen bara ett påbud från centralt håll.

Den rasism som breder ut sig mot alla muslimer och mot Islam från grupper som Petzäll representerar, där man drar alla människor över en kam, är jämförbart med det judehat som fanns på trettiotalet i Tyskland.
Men det är inte så konstigt då Sd trots att de förnekar det har sina rötter i fascismen och i nazismen.

Geert Wilder är så långt från liberal som man kan komma.

1 kommentar:

Patrik sa...

Du vill alltså inte att folk ens ska få se filmen så att de kan bilda sig en egen uppfattning? Det är just likt er socialister att skjuta budbäraren.

Svagt av dig att inte länka till det du kritiserar. Bifogar jag länken här till Petzälls sajt så lär du väl censurera mig p.g.a. illa hörd sanning.

Du borde skämmas som jämför berättigad kritik av vad som ryms inom dagens islam, med judehatet i Tyskland på 30-talet.

Socialdemokraternas band till nazismen är de verkliga banden. Vilket svenskt politiskt parti var det som samarbetare med Hitler på 40-talet? Och ni har fortfarande starkt fascistiska tendenser. Numera utesluter ni oliktänkande ur fackföreningar, försöker skada enskildas näringsverksamhet p.g.a. deras politiska uppfattning, bojkottar hotell för samröre med politiska meningsmotståndare, för att ta ett par exempel.