fredag 25 april 2008

Vilsen i politiken?

Ann-Marie Ekström, flitig bloggare, anser att Migrationsverket gör fel som skickar tillbaka barn till krigshärden Irak. I det avseendet är hon ganska lite av Folkpartist snarare tillhör hon vänsterblocket i sin uppfattning. Kanske hon kan påverka sina partivänner att hjälpa Migrationsverket i sin tolkning av vad som är krig. Om du känner att du inte har partiets öra, Ann-Marie, om du vill bli socialdemokrat har vi säkert en plats för dig.

Alla som sett ett TV-inslag om Irak, alla som läst en tidningsnotis om Irak inser att det vi ser i Irak är ett blodigt och vidrigt krig. Den svenska asyllagstiftningen är glasklar, råder det väpnad konflikt ska ingen avvisas. Det borde därför vara en självklarhet att alla flyktingar från Irak får stanna i Sverige

I samma blogg skriver Ann-Marie att "Egentligen är det ganska ointressanta mätningar och mycket hinner att hända fram till valet 2010". Det har du rätt i och det hinner flyta mycket vatten i Viskan innan valet 2010. Men, ointressant är det enbart när Alliansen får lite sämre siffror. Det var fruktansvärt intressant när siffrorna sjönk för oss. Titta bara på pressrubriker för ett par veckor sedan.

Inga kommentarer: