tisdag 17 augusti 2010

I folkpartiets betongsverige skall folk veta sin plats!


Klassamhället formera sig mer och mer i Folkpartiets Sverige. Integrationsministern, Nyamko Sabuni (FP) vill ha en låglönesektor för invandrare och att invandrare skall ha kortare föräldraförsäkring.


Jan Björklund vill ju inte vara sämre han så han kontrar med att vilja införa elitklasser.


I folkpartiets betongsverige skall folk veta sin plats, ordning och disciplin skall gälla och åt var och en efter resurser.
Om detta skriver Alliansfritt Sverige, Rasmus Lenefors och Högberg bland annat om.

4 kommentarer:

Björn Fridén sa...

Du har snyggat till bloggen rejält! Gillar skarpt.

Chris B sa...

En föräldraförsäkring som till viss del anpassas efter barnets ålder när det kommer till Sverige kan ju vara vettigt. Meningen är ju att större delen av föräldraledigheten skall tas ut när barnet är nyfött. Den biten förstår jag. Det borde gälla för alla.

Att medvetet skapa en låglönesektor däremot det är bara ytterligare en satsning ifrån Alliansen som syftar till att öka klyftorna i samhället.

Invandrarna behöver komma in i samhället. De behöver med andra ord så fort som möjligt efter ankomst lyftas till en nivå som gör det möjligt för dem att agera som fullt fungerande medborgare. De behöver inte en egen underklass med alldeles egna låglönejobb (förmodligen sämre sådana än de jobb som idag får betecknas som låglönejobb). Skapas en sådan klass tror jag att det är lätt att folk blir kvar där. Även över generationsgränserna.

Razmatazuz sa...

Jag förstår också tanken bakom den förkortade barnledigheten, men precis som föregående skribent är jag totalt oförstående till låglönesektorn som man ska tvinga in nytillkomna flyktingar i.

Jag förstår inte vad Nyamko Sabuni och Jan Björklund har emot människor, invandrare, muslimer, kvinnor, barn, ungdomar och gamla. Folkpartiet är allt annat än ett liberalt parti. De har inte varit liberaler sedan Maria Leissner kastade in handduken. Leijonborg och Björklund har gjort Fp till det mest konservativa och gammaldags partiet i Sveriges riksdag!

Anonym sa...

Jag håller med Chris B!