måndag 7 mars 2011

Högljudhet döljer inte bristen på argument!


Det här TV inslaget visar tydlig att Sverigedemokraterna inte är ett i grunden demokratiskt parti. Det är ett parti där partisekreteraren länkar till en artikel som helt uppenbart är felaktig bara för att kunna uppnå sina syften.


Inte tusan kommer Björn Söder någonsin att länka till en artikel som handlar om den värsta serievåldtäktsmannen i Sveriges historia. Orsaken? Örebroaren är svensk och inte muslim.


Det är en partisekreterare som helt uppenbart, trots slipsen och kostymen, lever kvar i gatans parlament. Den som är mest högljudd och helt uppenbart inte lyssnar på andras argument vinner tycks han resonera. Gudskelov är de så pass osmarta att de visar sitt verkliga jag på TV då och då.Peter Friberg från Tidaholm har skrivit om Björn Söder, likaså Tord Oscarsson.

2 kommentarer:

Anonym sa...

"Inte tusan kommer Björn Söder någonsin att länka till en artikel som handlar om den värsta serievåldtäktsmannen i Sveriges historia."

Du fattar inget, va..? Varför skulle han länka till en artikel som gammelmedia tjatar om hela tiden...den våldtäckaren är ju välkänd för allmänheten vid det här laget. Det som är intressant är vad gammelmedia INTE rapporterar om...allmänheten ska hållas ovetande om vad som händer i enklaver som Rosengård och Rinkeby och i dess omgivningar...våldtäkter, personrån, hedersmord från balkong eller med kniv...hela tiden händer det saker som är knutet till MENA invandrare, men det är knäpptyst i konsensus media. Detta hotar den sanna demokratin - att svenska medborgare undanhålls sanningen!

Anonym sa...

Politiker och journalister mörkar och avskärmar verkligheten, med denna flykt och massinvandring. De gör liksom struttsen kör huvet så långt, som möjligt ner i sanden. Och den fara de inte ser där nere, finns inte, tror de. Men faktum är att kritiken växer hos folket på nätet. Nu koncentrerar sig dessa strutsar, ganska så odemokratiskt att hacka och bojkotta, det nya "Sverige-vänliga", partiet (SD)
Det är tre år kvar, till nästa val. Chansen finns att nya partier, kan växa fram, som är mycket hårdare än (SD.) Partier, som slår näven i bordet och säger. Nu får banne mej vara slut, med denna "Sverige-fientliga" flykt och invandrings-politik. Ja chansen finns att nya lagar kan komma till, som gör så att ansvqariga politiker kan komma att ställa inför rätta. Och svara för vad de ställt till med de sista 35 åren. Jag minns ännu hur våran f.d statsminister Tage Erlander, varnade just för detta 1968/69