torsdag 17 mars 2011

Life of Björn Söder.


Sverigedemokraterna har fått kritik från sina egna för att vara ett toppstyrt, enfrågeparti. Dessutom har de fått kritik för att de förutom sina riksdagsarvoden tar partipengar för att dryga ut sin lilla lön.

– Jag lägger ner mer än två heltidstjänster på det här arbetet. Då är det rimligt att man får viss kompensation för det, om man försakar familj och hem, säger Björn Söder.

Jag frågar mig om det verkligen behövs 16 timmar per dygn för att skylla allt som händer på invandrare!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Invandringen kostar svenskarna 40-150 miljarder per år samtidigt ska FK försämra servicen genom att spara 300 miljoner...lägga ner ca 100 servicekontor...

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=252354

Tomas Gustafson sa...

Vad har det som du skriver med Björn Söders arbetstid mer än att SD måste ägna stor tid och vara oerhört kreativa för att komma fram till att invandring kostar 150 miljarder per år. Vad blir det i Euro?
Nej allvarligt talat anonym. Kom tillbaka med din kalkyl om kostnader samt intäkter. Innan du visar en sådan är du helt enkelt inte trovärdig.

Anonym sa...

Nu var det ju INTE jag som påstod att kostnaderna för invandringen låg på ca 40-150 miljarder.....det var Jimmie Åkesson som i en artikel i tidningen Dagen påstår att ”Invandringen kostar mellan 40 och 150 miljarder kronor”...en viss skillnad, eller hur..?

” Kom tillbaka med din kalkyl” skriver du...hur då om jag får fråga....skulle du, Tomas Gustafson klara det..?...nej jag tror inte det...men prata skit kan du!

Iakttagaren kallar du din blogg, men du ser inte hur samhället drabbas av sparbeting inom olika områden...samtidigt som Migrationsverket gödslar med skattemedel över MENA invandrare och att myndigheten ständigt bryter mot den svenska lagstiftningen daglig dags....om detta kan läsas här:

http://meritwager.wordpress.com/

Anonym sa...

Men du har rätt om att jag inte kommenterade Björn Söders arbetstider...därför att jag blir så j*vla trött på PK-elitens och vissa bloggares nagelfarande av SD...jag skulle kunna lägga in en lång lista på t.ex kriminella sossar som missbrukat sin position i samhället, men jag gör det inte därför att det är lika illa överallt inom partierna oavsett vilket parti det gäller...så den biten överlåter jag till "grävande journalister"...